0
  • Veet (Вийт) Крем депилатоар за нормална и суха кожа в комплект с шпатула 400 мл

Veet (Вийт) Крем депилатоар за нормална и суха кожа в комплект с шпатула 400 мл

  • ПроизводителиVeet
  • МоделVeet Cream products
  • НаличностВ наличност
  • 22,30лв.


Дeпилиpащ кpeм oт "Vееt", cпeциалнo cъздадeн за нopмална и cуxа кoжа, c бoгатo oвлажняващ кoмплeкc. Фopмулата му, c дoбавeни алoe вepа и витамин Е , e изключитeлнo нeжна, нo cъщeвpeмeннo и виcoкo eфeктивна. Оcтавя кoжата xидpатиpана дo 24 чаcа, гладка и c кадифeна мeкoта. Пoдxoдящ e за бъpза и лecна дeпилация на кpака, пoдмишници и бикини зoна. За макcималнo удoбcтвo, пpoдуктът ce пpeдлага в кoмплeкт c шпатула, чиятo дължина e 9 сm.


Дepматoлoгичнo тecтван.

Количество
Количество400 мл
Описание
Начин на употребаТест за поносимост: Направете тест за поносимост, като нанесете малко количество от крема върху вътрешната част на свивката на ръката. Оставете да престои за 10 минути и след това изплакнете с вода. Ако в рамките на следващите 24 часа се появи зачервяване, дразнене или сърбеж, не трябва да използвате депилатоара. Приложение: Преди употреба прочетете инструкциите. Нанесете плътен слой от крема върху кожата, но без да го втривате и веднага изплакнете ръцете си. Оставете да подейства за около 3 минути и след това, с помощта на шпатулата почистете малка зона. Ако космите се отстраняват лесно, значи можете да отстраните целия крем. В случай, че не се отстраняват лесно, оставете крема да подейства за още малко време (не повече от още 3 минути) и отстранете с шпатулата. След като сте премахнали целия крем, изплакнете третираните зони обилно с вода и подсушете. Предпазни мерки и съвети: Винаги изчаквайте 72 часа между 2 депилации. Ако по време на употреба на продукта почувствате парене, незабавно отстранете крема и изплакнете много добре с вода. Ако това дразнене продължи, потърсете медицински съвет. Кремът не е подходящ за употреба върху лице, глава, гърди, анална или генитална области. Не използвайте върху рани, бенки, петна, раздразнена, възпалена или излагана на слънце кожа. Не използвайте крема върху кожа, която е била избръсната през последните 72 часа. В случай, че приемате лекарства се консултирайте с лекар. Пазете далеч от деца.
СъставAqua,Urea,Potassium Thioglucolate,Paraffinum Liquidum,Cetearyl Alcohol,Calcium Hydroxide,Talc,Ceteareth-20,Glycerin,Sorbitol,Parfum,Magnesium Trisilicate,Potassium Hydroxide,Propylene Glycol,Lithium Magnesium Sodium Silicate,Butyrospermum Parkii Butter,Sodium Gluconate,Acrylates Copolymer,Hydrated Silica,CI 77891

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Сходни продукти

Етикети: Veet (Вийт) Крем депилатоар за нормална и суха кожа в комплект с шпатула