0
  • Veet (Вийт) Депилиращ крем за крака и тяло с лотос и жасмин за нормална кожа 100 мл.

Veet (Вийт) Депилиращ крем за крака и тяло с лотос и жасмин за нормална кожа 100 мл.

  • ПроизводителиVeet
  • МоделVeet Cream products
  • НаличностВ наличност
  • 12,80лв.


Hежен депилиpащ кpем oт "Vееt", c пoмoщта на кoйтo ще oтcтpаните нежеланoтo oкocмяване бъpзo и леcнo. Кoнcиcтенцията му има лек аpoмат на жаcмин, а дoбавенoтo към фopмулата млякo oт лoтoc, пoдхpанва и oмекoтява. Eфективнo oтcтpанява дopи и мнoгo къcи кocъмчета и cамo за някoлкo минути ще cе cдoбиете c кoпpиненo гладка кoжа.


Деpматoлoгичнo теcтван пpoдукт, пoдхoдящ за нopмална кoжа.

Количество
Количество100 мл
Описание
Начин на употребаТест за поносимост: Направете тест за поносимост, като нанесете малко количество от крема върху вътрешната част на свивката на ръката. Оставете да престои за 10 минути и след това изплакнете с вода. Ако в рамките на следващите 24 часа се появи зачервяване, дразнене или сърбеж, не трябва да използвате депилатоара. Приложение: Преди употреба прочетете инструкциите. Нанесете плътен слой от крема върху кожата, с помощта на шпатулата така, че да покрие космите. Оставете да подейства за около 3 минути и след това, с помощта на шпатулата почистете малка зона. Ако космите се отстраняват лесно, значи можете да отстраните целия крем. В случай, че не се отстраняват лесно, оставете крема да подейства за още малко време (не повече от 3 минути) и отстранете с шпатулата. След като сте премахнали целия крем, изплакнете третираните зони обилно с вода и подсушете. Предпазни мерки и съвети: Винаги изчаквайте 72 часа между 2 депилации. Ако по време на употреба на продукта почувствате парене, незабавно отстранете крема и изплакнете много добре с вода. Ако това дразнене продължи, потърсете медицински съвет. Кремът не е подходящ за употреба върху лице, глава, гърди, анална или генитална области. Не използвайте върху рани, бенки, петна, раздразнена, възпалена или излагана на слънце кожа. Не използвайте крема върху кожа, която е била избръсната през последните 72 часа. В случай, че приемате лекарства се консултирайте с лекар. Пазете далеч от деца.
СъставAqua,Urea,Potassium Thioglycolate,Paraffinum Liquidum,Cetearyl Alcohol,Calcium Hydroxide,Talc,Ceteareth-20,Glycerin,Sorbitol,Potassium Hydroxide,Propylene Glycol,Lithium Magnesium Sodium Silicate,Sodium Gluconate,Geraniol,Acrylates Copolymer,Citronellol,Limonene,Hydrated Silica,Butylphenyl Methylpropional,Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate,Nelumbo Nucifera Flower Extract,Phenoxyethanol,Potassium Sorbate,Xanthan Gum,CI 77891

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Сходни продукти

Етикети: Veet (Вийт) Депилиращ крем за крака и тяло с лотос и жасмин за нормална кожа