0
  • TOM TAILOR East Coast Club Тоалетна вода за мъже 30 мл

TOM TAILOR East Coast Club Тоалетна вода за мъже 30 мл

  • ПроизводителиTom Tailor
  • МоделEast Coast Club
  • НаличностВ наличност
  • 27,00лв.


Том Тейлър East coast club, пресъздава настроението на неповторимия начин на живот на Източния брег. Линията от аромати, съчетава в едно свежест и чувственост и вдъхновява като пулсиращите градове през топлите летни дни. Tom Tailor East coast club е истинско удоволствие за сетивата благодарение на свежите нотки на лимон и праскова. Изкусно докосва, чрез велурените отенъци на теменуга и лавандула. Съчетанието от дървесни аромати, образуват дълготраен, мъжествен завършек.

Специалната, впечатляваща квадратна бутилка, оцветена в мастилено синьо съчетано с брилянтно червено и бяло обгръща прекрасния аромат и му придава мъжествен завършек. Гравираните метални капачки с лента от истински плат на квадратчета и текстилени емблеми напомнящи колежански нашивки.

Връхни нотки: Сицилиански лимон, Праскова

Сърдечни нотки: Лавандула, Тененуга, Велурени акорди

Базови нотки: Боб тонка, Амбра, Нежни дървесни акорди

Описание
Начин на употребаНапръскайте с парфюма на някое от местата, където най-добре се улавя пулса - зад ушите, на китките, в свивките на лактите и в основата на врата. По този начин ароматът ще се усеща по-дълго време. Препоръчително е парфюмирането с тоалетна вода да става от разстояние около 15 cm, за да бъде обхваната по-голяма площ.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: TOM TAILOR East Coast Club Тоалетна вода за мъже 30 мл