Veet (Вийт) Ленти За Депилация За Чувствителна Кожа * 20

  • Марка: Veet
  • Модел: Veet Wax products
  • Наличност: В наличност

Дълготраен резултат - насладете се на гладка кожа до 4 седмици.

Ефикасно действа дори и върху къси косъмчета от 2 мм! 

По-лесно и удобно от всякога - с тази формула отстранявате ефикасно нежеланите косъмчета, дори и да не сте опитни в приложението.

ГРИЖА ЗА ВАШАТА КОЖА - ленти  VEET са безцветни и съдържат бадемово масло и витамин Е, добре познати с подхранващо и омекотяващо действие. Перфектно завършване: перфектните кърпички за след депилация отстраняват бързо и лесно и последните остатъци от восък по кожата, като я оставят  гладка и нежна след обезкосмяването.

ВНИМАНИЕ:

Създадени са за употреба върху крака, ръце, подмишници и бикини-линия. Да не се използват за лице, глава, гърди, перианалната и генитална зони. Не използвайте върху разширени вени, рани, бенки, петна или върху кожа, която е излагана на слънце или при която е имало отрицателна реакция в миналото към восък. 

Използването на восък за обезкосмяване не е подходящо за диабетици. 

Количество
Количество 20 бр.
Описание
Начин на употреба Преди употреба малка част от крем депилатоара се нанася върху вътрешната част на ръката. След 10 минути се изплаква с вода.  В случай, че има промяна на кожата през следващите 24 часа /зачервяване, дразнене, сърбеж/, не трябва да използвате депилатоара.  Не драскайте и не чешете кожата непосредствено след обезкосмяване, тъй като може да предизвика възпаление. 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение