0
  • ARTDECO EYESHADOW MATT Матови сенки за очи - пълнител за палитра с магнитно дъно 524 Matt Dark Grey Mocha - 0.8 гр

ARTDECO EYESHADOW MATT Матови сенки за очи - пълнител за палитра с магнитно дъно 524 Matt Dark Grey Mocha - 0.8 гр

  • ПроизводителиArtdeco
  • МоделEYESHADOW MAT
  • НаличностВ наличност
  • 9,50лв.


Артдеко EYESHADOW MAT са прахообразни сенки за очи, с ефектен матов завършек. Текстурата на сенките е изключително фина и лесна за нанасяне. Различните цветове се предлагат в метален пълнител, което Ви дава възможност да подбирате и подреждате любимите си цветове в палитрата (предлага се отделно). 

Сенките са с дълготраен ефект, не се размазват и не образуват линия на сгъвката на клепача. Разнообразните цветове са подходящи за всеки вкус и са идеални за създаването на тежък вечер грим или на естествена визия през деня.

Количество
Количество 0.8 гр.
Описание
Начин на употребаИзберете подходящи цветове и ги подредете в магнитната кутийка. Предварително изберете апликатор, с който да нанасяте и смесвате различните цветове. Нанасяйте по-тъмните цветове в края на окото, а по-светлите във вътрешният му ъгъл. За да постигнете наситени и интензивни цветове, може леко да навлажните апликатора.
СъставМахнете капака от сенките за очите и ги подредете по Ваше желание в магнитната кутийка. Нанесете от сенките на клепача с помощта на апликатор за сенки за очи. Смесете и комбинирайте сенките с други цветове по желание. За по-наситен и интензивен цвят може да използвате леко влажен апликатор.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: ARTDECO EYESHADOW MATT Матови сенки за очи - пълнител за палитра с магнитно дъно 524 Matt Dark Grey Mocha - 0.8 гр