Aphlexior PREVENT Възстановяващ серум с протеин за руса коса без отмиване 150 мл

  • Марка: Aphlexior
  • Модел: Aphlexior PREVENT
  • Наличност: В наличност

Аплекчър PREVENT Серум без отмиване 150мл e част от серията APHLEXIOR Prevent.

Какво представлява системата APHLEXIOR Prevent ? – Грижа за косата специално създадена за блондинки. Изсветляването на косата води до оголване на косъма, изсушава го и го уврежда. В следствие на което косата изглежда сякаш е „изгорена“, защото кутикулния слой е разкъсан.

Състоянието на кутикула (най-външният слой на косата) оказва значително влияние върху външния вид на вашата коса. Това как изглежда една коса зависи до голяма степен от здравината и състоянието на кутикулния слой.

Здравият кутикулен /външен/ слой на косъма се изразява в следните ефекти:

-Намалява физическото увреждането на косата по време на разресване и оформяне.

-Намалява накъсването на косъма по дължината.

-Увеличава здравината на косъма и неговата устойчивост.

-Увеличава трайноста на козметичния цвят.

-Косата е с красив външен вид, блясък и жизненост.

 Защитният серум без отмиване представлява терапия за възстановяване на загубения протеин в косъма. Тя неутрализира жълтия отенък, досатваряйки кутикулния слой и оставяйки вашата коса реструктурирана, леко тонирана и със сияен блясък.

Начин на употреба: нанесете Аплекчър PREVENT Серум върху измита и подсушена с кърпа коса. Разпределете равномерно с пръсти по цялата дължина. Разрешете косата с гребен. Не Изплаквайте Аплекчър PREVENT Серум. Оформете косата по желан от вас начин. Професионална грижа за домашна употреба. За отличен резултат комбинирайте с Аплекчър PREVENT Шампоан 250мл.

Описание
Начин на употреба Нанесете Аплекчър PREVENT Серум върху измита и подсушена с кърпа коса. Разпределете равномерно с пръсти по цялата дължина. Разрешете косата с гребен. Не Изплаквайте Аплекчър PREVENT Серум. Оформете косата по желан от вас начин. Професионална грижа за домашна употреба.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение